Protectia Spatiului Privat

Este stiut faptul ca betonul este cel mai durabil material de constructie. Mulți clienți rezidențiali, comerciali și industriali folosesc gardurile noastre de beton pentru: securitate, intimitate, garduri de delimitare, garduri pentru ferme, depozite și in multe alte aplicatii industriale sau casnice. Gardurile prefabricate pot fi folosite și ca ziduri de sprijin pentru a reduce eroziunea solului, ca bariere fonice pentru a reduce poluarea fonică sau chiar ca o barieră pentru a împiedica răspândirea incendiilor.DESIGN
De alungul anilor, am creat o gama variata de panouri cu forme si modele deosebite, pentru diverse inaltimi, dimensiuni și configuratii. Gardurile noastre din beton armat imită aspectul detaliat al lemnului, cărămizii, pietrei solide și multe altele în cele mai variate modele și culori. Indiferent de utilizare, gardurile se potrivesc perfect cu orice design exterior al clădirii sau al gradinii dvs.AVANTAJE
Durabile
Rezistente la vandalizare
Reduc zgomotul
Texturi și finisaje cu aspect autentic
Nu sunt supuse vremii, ruginii, coroziunii sau insectelor
Ușor de instalat
Usor de intretinut
Cost eficient
Pot fi vopsite in cele mai variate culori
Cresc valoarea proprietatiiGardurile noastre sunt ușor de configurat si instalat. Pe langa durata, betonul prefabricat oferă multe alte avantaje față de metodele tradiționale, permitand personalizarea după montare.FABRICARE
Panourile din beton armat sunt sunt turnate prin vibropresare, in conformitate cu regulile stricte de control al calității, folosind personal calificat si tehnologie de ultima generatie. Astfel, ne asigurăm că betonul este turnat și personalizat conform specificațiilor dvs. exacte.INSTALARE
Sistemul nostru de blocare a panourilor permite clienților noștri să construiască proiecte frumoase fără costuri ridicate de materiale si manopera. Gardurile din beton armat pot fi asamblate și instalate cu efort minim pe orice teren. Panourile prefabricate sunt, de asemenea, ușor de reconfigurat – chiar și după ce gardul este instalat.
https://www.stavoblock.com/concrete-fences
https://www.naturalartfence.com/Costul este scăzut și calitatea este ridicată. Este rapid, ușor și simplu de instalat, dar uimitor de durabil, de lungă durată și simplu de întreținut. Vorbim despre beton prefabricat – un material extrem de practic (precum și surprinzător de frumos) care poate fi folosit pentru a construi pereți, porți și garduri pentru tot felul de aplicații la domiciliu, afacere sau fermă. Doriți să aflați mai multe?
Iată 6 întrebări și răspunsuri despre betonul prefabricat și utilizările acestuia.
Cum este fabricat betonul prefabricat pentru pereți, porți și garduri?
Betonul prefabricat este modelat în matrițe din metal sau polipropilenă într-o fabrică, mai degrabă decât turnat pe șantier. În funcție de utilizarea intenționată, acesta este frecvent armat cu oțel. Componentele sunt fabricate și întărite în condiții controlate, mai degrabă decât variabilele cu care se confruntă atunci când betonul este turnat în loc în aer liber. Pereții și panourile de gard sunt formate la dimensiuni exacte și pot fi realizate la orice înălțime de până la 20 ‘.
Cum se compară instalarea cu materialele convenționale?
Instalarea zidurilor, porților și gardurilor din beton prefabricat este mai rapidă și mai puțin costisitoare decât materialele convenționale, cum ar fi lemnul, cărămizile, blocurile sau betonul turnat. Antreprenorul dvs. nu va trebui să aducă la fel de mult echipament, ceea ce înseamnă că va exista o perturbare minimă a proprietății dvs. și mai puțină mizerie de rezolvat după aceea. Pereții prefabricați sau panourile de gard sunt flexibile de utilizat și ușor de „adaptat” la site-ul dvs., indiferent cât de inegală ar putea fi suprafața. Și dacă cerințele dvs. se schimbă în viitor, peretele sau gardul pot fi ușor demontate și reasamblate oriunde doriți.
Ce tip de întreținere este necesară?
Practic nu este necesară nicio întreținere. Odată ce ați terminat instalarea gardului sau a zidului din beton prefabricat, gata. Nu va trebui să plătiți pentru vopsire, ulei, resigilare, îndepărtarea ruginii etc. (deși cu siguranță puteți vopsi dacă doriți o schimbare de culoare). Tot ce trebuie să faceți este să spălați betonul ocazional, lucru ușor de făcut cu furtunul de grădină. Reparația este la fel de simplă, deoarece componentele individuale pot fi înlocuite dacă sunt deteriorate – nu este nevoie de reparații costisitoare și costisitoare pentru întreaga structură.
Betonul prefabricat rezistă bine la climat și la alte condiții de exterior?
Turnarea și întărirea din fabrică înseamnă că calitatea betonului este precis standardizată. De asemenea, vă asigură că structura dvs. va fi solidă și durabilă, chiar și în cel mai dur climat. Betonul prefabricat, porțile, gardurile și pereții au o listă lungă de atribute: sunt rezistente la vânt și cutremure, ignifuge, rezistente la insecte și rezistente la rugină; și nu vor putrezi, nu se vor muli, nu se vor estompa sau se vor deforma cu timpul.
Poate fi betonul decorat?
Depinde. Puteți instala cu siguranță beton prefabricat utilitar – simplu, simplu și foarte ieftin – dacă se potrivește scopului dvs. Pe de altă parte, ați putea prefera să alegeți ceva mai decorativ, care să ofere proprietății dvs. un aspect distinctiv. De exemplu, betonul prefabricat este disponibil în finisaje care dau aspectul unor materiale tradiționale de garduri, cum ar fi cărămizi, lemn sau piatră naturală, pentru un sentiment cald, natural. Culorile și agregatele interesante pot adăuga, de asemenea, atracție vizuală.
La ce se pot folosi garduri, porți și ziduri din beton prefabricat?
Există o mare varietate de aplicații potențiale, inclusiv:
Marcarea limitelor proprietății dvs. într-un mod atrăgător.
Proiectarea casei și a grădinii dvs. pentru a vă menține intimitatea.
Împiedicați copiii mici sau animalele de companie să rătăcească în afara curții.
Conțin bovine, cai și alte animale de fermă.
Izolație împotriva zgomotului – utilă mai ales dacă vă aflați lângă o stradă aglomerată.
Acționând ca un paravânt.
Servind ca zid de susținere pe un teren de pante abrupte.
Respectarea cerințelor locale de siguranță pentru piscina dvs.
Construirea unui gard de securitate pentru a împiedica intrușii să vă acceseze casa.
error: Continut Protejat !!