Olimpiada produce tuburi prefabricate din beton (RCP) – alegerea ideala pentru instalatii durabile. Iata 13 beneficii ale tuburilor din beton prefabricate.:
1. Presiunea. Conducta prefabricata de beton este cea mai rezistenta conducta de drenaj disponibila si este fabricata pentru a indeplini standardele ASTM si AASHTO. Tubul de beton armat este o structura compozita special conceputa pentru a utiliza cele mai bune caracteristici ale betonului si ale armaturii. Betonul este proiectat pentru forta de compresie, iar armatura pentru forta de tractiune.
2. Rezilienta. Tubul de beton este rezistent si durabil, definit in dictionarul Webster ca fiind „capabil sa existe mult timp fara deteriorari semnificative”.
3. Fiabilitate. Performanta pe termen lung a tevii de beton este dovedita, nu teoretica. Inovatiile aduse de alungul decenililor au adus imbunatatiri amestecurilor de beton, proiectarii si procesele de fabricatie.
4. Structura. Tubul de beton este o teava rigida care se amplaseaza la fata locului, fara sa fie necesare lucrari de consolidare suplimentare. Spre deosebire de alternativele flexibile, tubul de beton depinde putin de solul din jur pentru performanta sa structurala.
5. Neinflamabil. Tubul de beton nu va arde, sau coroda prematur, nu va devia sau reduce performantele hidraulice sau nu se va prabusi sub sarcinile pentru care a fost proiectat.
6. Cost si valoare. Tubul de beton va satisface cu usurinta cerintele Life Design, deoarece ramane cea mai puternica, cea mai eficienta din punct de vedere hidraulic, durabila si ecologica solutie, disponibila. Pe scurt, atributele conductelor de beton produc un cost pe termen lung mai mic si o valoare mai mare pentru proprietar.
7. Consideratii de mediu. Cu o durata lunga de viata, utilizarea produselor naturale / reciclate si disponibilitatea locala, conducta de beton este extrem de ecologica.
8. Usurinta si valoarea instalarii. Puterea betonului faciliteaza instalarea cu succes. Acest lucru reduce responsabilitatea asupra proprietarului, inginerului si antreprenorului. Cand se specifica si se verifica instalarea corecta, conducta de beton are cel mai mic cost instalat in comparatie cu produsele alternative.
9. Flexibilitate de proiectare / constructie. Indiferent daca proiectul este ingropat deschis, adanc sau adanc, tuneluri sau aliniamente complexe, Tubul de beton are flexibilitatea de proiectare si constructie pentru a raspunde oricarei solicitari.
10. Performanta comuna. Structura rigida a imbinarilor conductelor de beton permite diferite solutii constructive, de la etans la sol pana la etans la apa. Sunt disponibile si articulatii cu presiune nominala.
11. Masa si performanta hidraulica. Tubul de beton are o serie de caracteristici incorporate care beneficiaza de proiectare, instalare si performanta. Masa tevii il face mai durabil de instalat si rezistent la flotatie. Rigiditatea si masa tevilor prefabricate din beton ii permit sa depaseasca semnificativ hidraulic sistemele de tevi flexibile.
12. Controlul calitatii. Tubul de beton are cele mai riguroase teste de control al calitatii din industria de drenaj.
13. Sustenabilitate. Capacitatea conductei de a functiona asa cum era de asteptat – pe viata este o consideratie de inginerie fundamentala, in special in mediul economic actual, unde au fost stabilite cerinte pentru a asigura o infrastructura ingropata durabila.

error: Continut Protejat !!