De 25 ANI
Fabricam lucruri care
Dureaza o viata

OLIMPIADA PRODUCE PAVLE, DALE, GARDURI, ELEMENTE DE DECOR PENTRU CASA SI GRADINA, TUBURI DIN BETON, BOLTARI, BORDURI SI ALTE PREFABRICATE DIN BETON

Suntem o echipa de profesionisti dedicata modelarii spatiului ambiental oricand dispusa sa ofere solutii si produse de calitate. Fie ca este vorba de intimitatea si siguranta spatiului privat, amenajarea unei gradini, ori despre constructia unei case, fundatii sau fatade, Olimpiada este partenerul tau de incredere. Avem cea mai variata oferta de garduri din beton, cu zeci de modele si variante de constructie, clientul putand sa aleaga o gama aproape nelimitata de combinatii.
Pavajele noastre sunt de calitate, au un aspect deosebit pentru cei care cauta un anumit stil, sunt usor de montat si reprezinta o alternativa ecologica pentru gradini, trotuare, terase, spatii care necesita betonare sau amenajare.
Pe langa produsele destinate amenajarii spatiului ambiental, Olimpiada produce boltari si tuburi din beton pentru constructii si canalizari.
Produsele noastre sunt fabricate prin vibro-turnare din beton armat si aditivat, dupa o reteta proprie, rezistenta la ciclul inghet-dezghet.

LUCRARI FINALIZATE

Mai jos gasiti cateva din lucrarile realizate de noi

Iti putem fi de ajutor ?

error: Continut Protejat !!