6 INTREBARI DESPRE BETONUL PREFABRICAT

Costul este scăzut și calitatea este ridicată. Este rapid, ușor și simplu de instalat, dar uimitor de durabil, de lungă durată și simplu de întreținut. Vorbim despre beton prefabricat – un material extrem de practic (precum și surprinzător de frumos) care poate fi folosit pentru a construi pereți, porți și garduri pentru tot felul de aplicații la domiciliu, afacere sau fermă. Doriți să aflați mai multe?
Iată 6 întrebări și răspunsuri despre betonul prefabricat și utilizările acestuia.

Cum este fabricat betonul prefabricat pentru pereți, porți și garduri?

Betonul prefabricat este modelat în matrițe din metal sau polipropilenă într-o fabrică, spre deosebire de concurenta, care le toarna direct pe santier. În funcție de utilizare, acesta este armat cu oțel. Componentele sunt fabricate și întărite în condiții controlate, Pereții și panourile de gard sunt formate la dimensiuni exacte și pot fi realizate la orice dimensiune de până la 50 cm.

Cum se compară instalarea gardurilor din placi prefabricare cu materialele convenționale?

Instalarea zidurilor, porților și gardurilor din beton prefabricat este mai rapidă și mai puțin costisitoare decât materialele convenționale, cum ar fi lemnul, cărămizile, blocurile sau betonul turnat. Antreprenorul dvs. nu va trebui să aducă la fel de mult echipament, ceea ce înseamnă că va exista un deranj minim și mai puțină mizerie de curățat după aceea. Pereții prefabricați sau panourile de gard sunt flexibile și ușor de „adaptat” la locația dvs., indiferent cât de inegală ar putea fi suprafața. Și dacă cerințele dvs. se schimbă în viitor, peretele sau gardul pot fi ușor demontate și reasamblate oriunde doriți.

Ce tip de întreținere este necesară?

Practic nu este necesară nicio întreținere. Odată ce ați terminat instalarea gardului sau a zidului din beton prefabricat, gata! Nu va trebui să plătiți pentru vopsire, ulei, resigilare, îndepărtarea ruginii etc. (deși cu siguranță le puteți vopsi dacă doriți o schimbare de culoare). Tot ce trebuie să faceți este să spălați betonul ocazional, lucru ușor de făcut cu furtunul de grădină. Reparația este la fel de simplă, deoarece componentele individuale pot fi înlocuite dacă sunt deteriorate – nu este nevoie de reparații costisitoare pentru întreaga structură.

Betonul prefabricat rezistă bine la climat și la alte condiții de exterior?

Turnarea și întărirea din fabrică înseamnă că, calitatea betonului este precis standardizată. De asemenea, vă asigură că structura dvs. va fi solidă și durabilă, chiar și în cel mai dur climat. Betonul prefabricat, porțile, gardurile și pereții au o listă lungă de atribute: sunt rezistente la vânt și cutremure, ignifuge, rezistente la insecte și rezistente la rugină; și nu vor putrezi, nu se vor muli, nu se vor estompa sau se vor deforma cu timpul.

Poate fi betonul decorat?

Depinde. Puteți instala cu siguranță beton prefabricat utilitar – simplu, simplu și foarte ieftin – dacă se potrivește scopului dvs. Pe de altă parte, ați putea prefera să alegeți ceva mai decorativ, care să ofere proprietății dvs. un aspect distinctiv. De exemplu, betonul prefabricat este disponibil în finisaje care dau aspectul unor materiale tradiționale de garduri, cum ar fi cărămizi, lemn sau piatră naturală, pentru un sentiment cald, natural. Culorile și agregatele interesante pot adăuga, de asemenea, atracție vizuală.

La ce se pot folosi garduri, porți și ziduri din beton prefabricat?

Există o mare varietate de aplicații potențiale:

  • Marcarea limitelor proprietății dvs. într-un mod atrăgător.
  • Proiectarea casei și a grădinii dvs. pentru a vă menține intimitate
  • Împiedicați copiii mici sau animalele de companie să rătăcească în afara curții.
  • Conțin bovine, cai și alte animale de fermă.
  • Izolație împotriva zgomotului – utilă mai ales dacă vă aflați lângă o stradă aglomerată.
  • Acționând ca un paravânt.
  • Servind ca zid de susținere pe un teren de pante abrupte.
  • Respectarea cerințelor locale de siguranță pentru piscina dvs.
  • Construirea unui gard de securitate pentru a împiedica intrușii să vă acceseze casa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continut Protejat !!