GARDUL DIN BETON  O SOLUTIE PE TERMEN LUNG

GARDURI DIN PLACI DE BETON / GARDURI DIN BOLTARI

Gardul din beton este o soluție cu costuri reduse, solida,  durabila, cu reducere a zgomotului și un design atragator. De asemenea, este ușor și ușor de instalat și întreținut. Cu alte cuvinte, ideal pentru proprietarii de case, constructorii de case, municipalități, peisagisti, dezvoltatori și utilități. Olimpiada este permanent conectata la cerințele clienților și reflectăm acest lucru în întregul nostru proces, de la proiectare la producție și instalare. Suntem lideri în gardurile din beton fiabile și plăcute din punct de vedere estetic, oferind o alternativă din ce în ce mai populară la gardurile standard din lemn și fier. Indiferent dacă nevoile dvs. includ pereți de protecție, împrejmuiri perimetrice, pereți de securitate, ziduri de susținere reduse, bariere fonice sau carcase mici, sistemul nostru este superior atât în ceea ce privește costul, cât și calitatea. Fabricare in totalitate in Romania, gardurile sunt perfect adaptate conditiilor meteo autohtone, sunt durabile și plăcute din punct de vedere estetic – perfecte pentru clientul exigent de astăzi. Olimpiada produce garduri din placi de beton in peste 50 de modele si culori, garduri din boltari, garduri cu o fata sau cu doua fete si coame pentru gard. Foarte important – pe langa gardurile gata configurate, oferim accesorii pentru garduri. Clientul poate achizitiona separat placile de gard sau boltarii, coamele pentru gard si stalpii, in functie de model si dimensiune. Aici gasesti oferta noastra de garduri.

INFORMAȚII DESPRE PRODUS

Calitatea este esențială pentru noi – de la producție la instalare. Îmbunătățim în mod constant produsul în ceea ce privește specificațiile tehnice și ușurința instalării. În plus, fiecare panou și stâlp este inspectat cu atenție înainte de a părăsi fabrica, asigurând cel mai înalt nivel de calitate posibil. Linia de produse Olimpiada prezintă o varietate de modele și finisaje create pentru a satisface o gamă largă de aplicații și gusturi. Produsul nostru este proiectat să dureze cincizeci de ani și este oferit cu o garanție limitată de douăzeci de ani. Acesta este un avantaj major față de produsele din lemn, fara sa necesite intretinere.

BENEFICII GENERALE ALE PRODUSULUI

• Durabil și de lungă durată – de două până la cinci ori longevitatea lemnului;
• Ieftin: cu 30% mai puțin decât alte produse similare din lemn sau fier forjat;
• Instalare, întreținere și reparații ușoare • Garanție limitată de douăzeci de ani;
• Creste valoarea proprietății.

APLICAȚII

• Dezvoltare rezidențială și comercială;
• Reduceri ale zgomotului de pe drumurile publice;
• Carcase municipale și utilitare;
• Dezvoltări de condominii

AVANTAJUL BETONULUI OLIMPIADA

Betonul nostru a fost formulat cu atenție pentru a asigura combinația optimă de rezistență, longevitate și prelucrabilitate. Betonul Olimpiada este conform cu standardele CE – in acest sens am efectuat teste de laborator independente extinse pentru a ne asigura că aceste standarde au fost îndeplinite. Betonul Olimpiada are o rată de turnare ridicata, cu un debit rapid, cu adrenta sporita pe zona de armare. Acest lucru permite realizarea unei structuri solide si durabile. Rezistența la segregare și fluiditatea ridicată asigură omogenitate, goluri minime și o rezistență sporita. Aceste caracteristici oferă produsului nostru durabilitate și posibilitati de finisaj excelente. Amestecul este produs cu un raport scăzut de apă și ciment care conferă betonului o rezistență ridicată la tracțiune și la compresiune. Am obtinut astfel o calitate ridicată a betonului, fără defecte de culoare, textură și netezime.

INSTALARE

Produsele pentru garduri din beton Olimpiada sunt disponibile numai prin contractori și instalatori autorizați care au fost instruiți și certificați cu privire la procesul de instalare și calitate. Fiecare etapă a instalării urmează un proces definit și verificări ulterioare ale calitătate. Gardurile Olimpiada au un avantaj distinct față de concurență, deoarece sunt concepute pentru a fi manipulat de un singur lucrător. Panourile au o înălțime de 30 cm, ceea ce face ca montarea sa fie usoara – nefiind necesara macara sau alte sisteme de ridicare. Gardurile din beton Olimpiada sunt fabricate in totalitate in locatia noastra de pe Soseaua de centura – Bucuresti,  dupa o tehnologie de ultimă generație, echipamente de turnare și metode de fabricație brevetate. Acestea sunt concepute pentru a îndeplini o gamă largă de standarde, specificații și cerințe. Gardurile din beton armat produse de noi sunt cea mai eficientă soluție de imprejmuire a incintelor din punct de vedere al costurilor de pe piață și sunt alegerea perfecta pentru arhitecți, arhitecți peisagistici, ingineri civili, constructori și dezvoltatori.
Va asteptam la sediul nostru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continut Protejat !!