GARDUL DIN BETON  O SOLUTIE PE TERMEN LUNG

GARDURI DIN PLACI DE BETON / GARDURI DIN BOLTARI

Gardul din beton este o solutie cu costuri reduse, solida,  durabila, cu reducere a zgomotului si un design atragator. De asemenea, este usor si usor de instalat si întretinut. Cu alte cuvinte, ideal pentru proprietarii de case, constructorii de case, municipalitati, peisagisti, dezvoltatori si utilitati. Producator de garduri din placi de beton, Olimpiada este permanent conectata la cerintele clientilor si reflectam acest lucru în întregul nostru proces, de la proiectare la productie si instalare. Suntem lideri în garduri din beton, oferind o alternativa din ce în ce mai populara la gardurile standard din lemn si fier. Gardurile din beton sunt folosite la pereti de protectie, împrejmuiri perimetrice, pereti de securitate, ziduri de sustinere reduse, bariere fonice sau carcase mici. Produsele noastre sunt superioare atât în ceea ce priveste costul, cât si calitatea. Fabricare in totalitate in Romania, gardurile sunt perfect adaptate conditiilor meteo autohtone, sunt durabile si placute din punct de vedere estetic – perfecte pentru clientul exigent de astazi. Olimpiada produce garduri din placi de beton in peste 50 de modele si culori, garduri din boltari, garduri cu o fata sau cu doua fete si coame pentru gard. Foarte important – pe langa gardurile gata configurate, oferim accesorii pentru garduri. Clientul poate achizitiona separat placile de gard sau boltarii, coamele pentru gard si stalpii, in functie de model si dimensiune. Aici gasesti oferta noastra de garduri.

INFORMAȚII DESPRE PRODUS

Calitatea gardului din beton este esentiala pentru noi – de la productie la instalare. Îmbunatatim în mod constant produsul în ceea ce priveste specificatiile tehnice si usurinta instalarii. În plus, fiecare panou si stalp de gard este inspectat cu atentie înainte de a parasi fabrica, asigurând cel mai înalt nivel de calitate posibil. Linia de produse Olimpiada prezinta o varietate de modele si finisaje create pentru a satisface o gama larga de aplicatii si gusturi. Produsul nostru este proiectat sa dureze cincizeci de ani si este oferit cu o garantie limitata de douazeci de ani. Acesta este un avantaj major fata de produsele din lemn, fara sa necesite intretinere.

BENEFICII GENERALE ALE PRODUSULUI

• Durabil si de lunga durata – de doua pâna la cinci ori longevitatea lemnului;
• Ieftin: cu 30% mai putin decât alte produse similare din lemn sau fier forjat;
• Instalare, întretinere si reparatii usoare • Garantie limitata de douazeci de ani;
• Creste valoarea proprietatii.

APLICAȚII

• Dezvoltare rezidentiala si comerciala;
• Reduceri ale zgomotului de pe drumurile publice;
• Carcase municipale si utilitare;
• Dezvoltari de condominii.

AVANTAJUL BETONULUI OLIMPIADA

Betonul nostru a fost formulat cu atentie pentru a asigura combinatia optima de rezistenta, longevitate si prelucrabilitate. Betonul Olimpiada este conform cu standardele CE – in acest sens am efectuat teste de laborator independente extinse pentru a ne asigura ca aceste standarde au fost îndeplinite. Betonul Olimpiada are o rata de turnare ridicata, cu un debit rapid, cu adrenta sporita pe zona de armare. Acest lucru permite realizarea unei structuri solide si durabile. Rezistenta la segregare si fluiditatea ridicata asigura omogenitate, goluri minime si o rezistenta sporita. Aceste caracteristici ofera produsului nostru durabilitate si posibilitati de finisaj excelente. Amestecul este produs cu un raport scazut de apa si ciment care confera betonului o rezistenta ridicata la tractiune si la compresiune. Am obtinut astfel o calitate ridicata a betonului, fara defecte de culoare, textura si netezime.

INSTALARE

Produsele pentru garduri din beton Olimpiada sunt disponibile numai prin contractori si instalatori autorizati care au fost instruiti si certificati cu privire la procesul de instalare si calitate. Fiecare etapa a instalarii urmeaza un proces definit si verificari ulterioare ale calitatate. Gardurile Olimpiada au un avantaj distinct fata de concurenta, deoarece sunt concepute pentru a fi manipulat de un singur lucrator. Panourile au o înaltime de 30 cm, ceea ce face ca montarea sa fie usoara – nefiind necesara macara sau alte sisteme de ridicare. Gardurile din beton Olimpiada sunt fabricate in totalitate in locatia noastra de pe Soseaua de centura – Bucuresti,  dupa o tehnologie de ultima generatie, echipamente de turnare si metode de fabricatie brevetate. Acestea sunt concepute pentru a îndeplini o gama larga de standarde, specificatii si cerinte. Gardurile din beton armat produse de noi sunt cea mai eficienta solutie de imprejmuire a incintelor din punct de vedere al costurilor de pe piata si sunt alegerea perfecta pentru arhitecti, arhitecti peisagistici, ingineri civili, constructori si dezvoltatori.
Va asteptam la sediul nostru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continut Protejat !!