PAVAJE – MODELE, CULORI, IDEI

PAVELE SI DALE DIN BETON PENTRU CASA, TERASE SI GRADINA

Olimpiada oferă o mare varietate de pavele din beton care să se potrivească stilului dumneavoastră. Portofoliul nostru include pavaje modulare contemporane, pavaje tradiționale cu pietriș și cărămidă și variante de pavaj pentru terase, cu aspectul și textura pietrei naturale. Multe dintre pavajele noastre pot sustine greutatea autovehiculelor, oferind astfel solutii pentru a crea căi de acces pentru garaj. Și pentru că pavajele noastre sunt garantate pe viata, puteți fi siguri că noul dvs. spațiu în aer liber va rezista testului timpului.

MODELE

Pavajele noastre pot fi așezate in diverse moduri, oferindu-vă flexibilitatea de a crea modele si spații de recreere unice pentru cele mai rafinate gusturi. Utilizați modele de pavaj conturate pentru căi de acces și intrări elaborate sau aplicați modele mai simpliste pentru pasarele și terase.

CULORI

Indiferent daca arhitectura casei dvs este neutră, caldă sau rece, avem mai multe opțiuni și stiluri de pavaj, cu amestecuri cromatice deosebite. Bucurați-vă de un aspect de piatră naturală pentru curți si piscină sau adăugați căldură spațiului de locuit în aer liber, folosind nuanțe de culori subtile sau vibrante într-o mare varietate de tonuri.

IDEI

Pavajele noastre sunt ideale pentru traversari, terase pentru piscină sau terase. Multe dintre pavajele noastre pot fi utilizate și pentru cai de acces. Avem, de asemenea, mai tipuri de pavaje subțiri care pot fi utilizate pentru a acoperi betonul, transformand complet o curte sau un drum de acces existent, fara a cheltui bani si timp pentru demolare si indepartarea betonului.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continut Protejat !!